Pssst... z kodem: 135229789, -15% przy zakupach za 199zł (nie dotyczy wyprzedaży).

Vitapol Vita Herbal kolba smakers 2szt. brokułowo-różany 90g

Symbol: ZVP-4343

Naturalna kolba dla gryzoni i królików.

Dostępność: Mało - wysyłka 24h
9.60
8.16 cena z kodem (przy zamówieniu za minimum 199zł): 135229789
Program lojalnościowy dostępny jest tylko dla zalogowanych klientów.
szt.
Cena przesyłki:
9.99
  • Odbiór osobisty 0
  • ORLEN Paczka 9.99
  • Paczomaty Inpost (paczka ekonomiczna) 9.99
  • Paczkomaty InPost 11.99
  • Przesyłka kurierska UPS 12.99
  • Przesyłka kurierska Inpost 14.99
  • Przesyłka kurierska Pocztex 14.99
EAN:
5904479143433

Smakers Vita Herbal to w 100% bezzbożowy przysmak idealny dla każdego gryzonia i królika.

Brokuły i róża to nie tylko piękno barwnej kompozycji, ale bogactwo witamin i minerałów zawarte w smakowitym przysmaku. Brokuły mają działanie profilaktyki przed rakiem, wrzodami żołądka, anemią, a także korzystnie wpływają na funkcjonowanie wzroku i regulują poziom cukru we krwi. Płatki róży są bogate w składniki mineralne i witaminę C, co szczególnie polecane jest podczas żywienia świnek morskich (kawii domowej). Dodatkowo posiadają właściwości antyseptyczne i przeciwzapalne. Dodatek pestek dyni sprawia, że przysmak jest jeszcze chętniej chrupany. Smakers Vita Herbal to samo zdrowie, a jego twarda struktura dodatkowo pielęgnuje ząbki, wspierając ich regularne ścieranie.


Skład: mączka z lucerny (52%), mąka grochowa, nasiona dyni obłuszczone (10%), brokuł suszony (6,5%), płatki grochowe (3,5%), łodyga pietruszki suszona (2%), kwiat róży suszony (0,5%).

Składniki analityczne: białko surowe (ozn. met. Kjeldahla) min. 15,48%, tłuszcz surowy min. 2,9%, włókno surowe max. 10,85%, popiół surowy max. 4,88%, fosfor min. 0,17%, fosfor max. 0,77%, wapń min. 0%, wapń max. 0,9%, wilgotność max. 12%. 

Zalecenia dotyczące żywienia: podawaj jako przysmak uzupełniająćy codzienną dietę. Zapewnij stały dostep do świeżej wody.

Parametry:
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: